Tanda bersalin

Hi semua. Nak tanya sebab kalini 2nd experience xsama dengan yg 1st. Malam tadi dari pukul 12 rasa contraction sampai pukul 3 lebih mcm tu. Tapi jarak macam tak tentu, kejap dalam 5 min kejap dalam 9 min. Tanda lain :- ada rasa keluar cecair kat underwear cuma x basah sangat.. Cuma 2 hari ni kerap sangat. Nak cakap keputihan bukan juga. Skrg dah 38weeks 3 hari.. Rasa patut ke pergi hospital? Kat bawah antara contraction yg sempat sy record malam tadi. #pleasehelp #advicepls#bantusharing

Tanda bersalin
2 Các câu trả lời

sy pun skrg 38w, 2nd bby jd cmtu.. tp jadi waktu mlm je.. sakit sgt2 mcm snggugut.. tp dh tnya misi dia kata kontraksi palsu sbb x konsisten.. klu sakit tu makin kerap n konsisten bru btul2..