2ND PREGNANCY 🥲

hi nak tanya korang rasa kalau mcm ni pregnant ke ? saya baru ingat harini dah lewat period 3 hari, saja test pagi tadi tapi keluar mcm ni tapi tak jelas line yg ke2 tu samar². mcm mana ya ? baru potong kek birthday anak setahun, bulan lepas. nangis kejap dlm toilet tengok test kit tu, tak tahu nak happy ke sedih 🥹 #secondpreganancy #confusedmom #nangiskejap

2ND PREGNANCY 🥲
2 Các câu trả lời

nak sulung czer atau normal? kalau czer bahaya. saya pun anak sulung baru setahun, ni preg lagi check smlam 2 line terang. saya sulung normal. bertabah yaa. happy² je. nak dibuang tu Allah bagi.. layan kaan jelaa..

2mo trước

ye.. sama lahh. pikir nnti yg sulung baru setahun, nak manja² lagi.. kita tak salah.. ayah diorang yg salah 😂😂🤣

Preg sebab sy nampak satu line samar kat bawah tu, cuba try test next week or double confirm kat klinik.

2mo trước

tulah kan saya seram nak check klinik, takut kena bebel 😅 nak nangis rasa tengok muka anak pagi tadi 🥹