17 weeks - Perut mengeras

Hi semua, nak tanya pendapat ibu2 semua. Mmg dah masok 2nd trimester perut akan mengeras ke? Kdg rasa keras sgt2 kdg rasa biasa saja. Ada ibu2 yg alami benda sama? Tkt smpai rasa nak ke klinik ? Sy first baby, 17weeks. Thank you

1 Trả lời

Itu biasa je sis...kalo on off mengeras ok je...saya pon mcm tu juga baru2 ini(31 weeks)....bila tanya Dr ...dia kata biasa je.. cuma make sure x mengeras for whole day lah..