Deliver 1st baby

Hi semua, nak tanya mostly anak pertama deliver dalam brp weeks ya?

16 Các câu trả lời

hye mommy. . ank first 39w++. .2pon czer. .sbb bby da lms. . kdua 22w++ (ank syurga) ke 3 38w1d. .pon czer. .sbb krg grak. .depends pde bby nk klua ble. .ade lmbt ade cpt. hehehe

tak tentu.. saya 35week baby dah selamat keluar, alhamdulillah baby normal saja sihat mcm baby2 lain yg lahir cukup bulan.

MCM sy due date 28/9/20 bersalin pun ikut due date 28 jg normal, baby 3.5kg 42week

First baby selalu lambat sikit keluar. Kebanyakan 38weeks and above 😊

Tak tentu. Saya anak pertama 38weeks keatas.

Hi, anak first saya lahir 2017 masa 38w 🙂

sy deliver 35 weeks. bby kembar darah.

sy 39 minggu..seminggu awal dr due..

Org lain2.. Kalau sy tepat2 39 weeks

ank sy first 38mggu