4 bulan tapi perut kecil

Hi semua, nak tanya mmg normal ke kalau 4 bulan perut still kecil?

17 Các câu trả lời

tengok atas jenis badan jugak. lagi pon 4 bulan biasanya belum obvious baby bump. 6 bulan ke atas baru nampak perut besar. dont worry about baby bump, asalkan baby sihat kat dalam, air ketuban cukup and mommy cukup nutrition, everything will be alright☺️

Mama.. Itu semua tengok ibu yang mengndungkan baby. Jgn susah hati taw mama. As long as doktor & nurse cakap baby sihat, Alhamdulillah. Ada org 7 bulan baru nmpk besar perutnya. Enjoy your journey🤗

normal ja lagi2 anak sulung. mcm saya pun 4 bulan belum ada baby bump. 6 bulan baru orang nampak baby bump saya. yg penting makan berkhasiat n jgn skip check up dgn KD.

normal kot sy 4bulan lbih bru nmpk sikit bby bump..in syaa Allah 3/1 nie scan tuk 18 week harap bby sihat aktif n normal Aminn..firstbby jgk

normal sis.. saya nak masuk 6 bulan perut tak nampak jugak.. doctor ckp dia ikut badan ibu.. sbb saya tinggi kurus katanyeeerr..

Normal je , tp sy 3bulan dah nmpk dah bby bump tu hihi.. smg bby dalam perut kita ni sehat dan selamat bersalin nnti .

Normal je. Kawan saya 8 bulan pun takde nampak perut. Janji bila checkup dr kata baby membesar sihat elok dah cukup baik

normal puan. sy 6 bulan pun masih blh pakai seluar jeans lagi pergi keluar.🥲🤣

normal sis,jgn risau nanti 5 bulan ke atas perut membesar dgn jayanya..

setiap bentuk badan berlainan. ada yang sampai 6 bln baru nampak.