Ingin tahu

Hi semua. Nak tanya. Kenapa saya rasa macam ada ketulan dalam perut. Pahtu semalam nampak lendir putih telor bercampur darah. Cek upt - . Kalau kira esok start period. Macam mana ye. Sape tahu. #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Ketulan mcm mana tu? Klu pregnant, awal2 xkn rasa ketulan atau perubahan pd perut pun. Masuk 3-4 bulan baru nmpk. Kecuali rasa kembung perut masuk angin tu. Sbb awal2 pregnant hanya ada kantung je sgt2 kecik saiz dia, mungkin besar chia seed 😅. Tp klu nk cek dgn doc bole je nk scan, risau ada growing cyst atau fibroid, sbb awak ckp rs ketulan 🤗

2y trước

oke baik. tqq sis

kalau esok start period maknanya puan tak pregnant la😅✌🏻 kalau nk lg pasti knp ada ketulan dlm perut .kena g klnik pakar sakit puan..utk buat chckup dan ultrasound...utk kenal pasti sm ada puan ada alami mslh cyst ke...fibroid ke..berlaku ketumbuhan dkt dlm perut..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

oke tqq sis

jumpa doc utk pemeriksaan

period kot