panadol

hi semua nak tanya kandungan saya baru 10minggu boleh ke saya makan panadol?

6 Các câu trả lời

Dr ckp pcm adalah slamat utk ibu prgnant. Cuma sy pnh bca artikel dr zabidi pakar sakit puan atleast xle lebih 4biji in 24hrs dan kandungan lbh 18weeks. Lain doc lain ckp nye. Tpulang pd ibu la. Klu xthn sgt sakit kpala mknla bg sy la. Nk duduk pn xle.

Paracetemol ubat yg selamat dimkn oleh sesiapa pun. Even bayi minum syrup paracetemol. Tidak berbahaya. Ikut dos dan waktu ditetapkan. Boleh mkn 2biji panadol biasa, kandungan 500mg tu.

Boleh..uphamol 500mg..tu saja yg disarankan doktor..utk kepastian lebih lanjut boleh pergi ke klinik berdekatan.

saye mase kandungan 11 minggu demam n dokter bagi paracetamol..

Sebelum makan apa2 ubat , rujuk doktor dulu sis .

.. tidak bole