Naik Bot kandungan 12 weeks

hi semua.. nak tanya.. bulan 11 nnt saya nak ke langkawi.. kandungan alhamdulillah dah 12 weeks time tu.. boleh tak, naik bot time nak pergi island hoping tu n boleh tak saya pergi snorkeling ?

26 Các câu trả lời

Bagi pendapat sy seeloknya Puan elakkan.

Better x pyh lg. Awl lagi tu.

5y trước

hihi okay sis baik.. thankyouuu 😘

Lbh baik jgn sis... 12minggu ke bawah kandungan msh sgt fragile.. Even x buat bnda lasak pn blh keguguran.. So stay safe jk utk kshtn sndr n baby... Take care.. Enjoy ur holiday nnti.. X prgi pn jln2 tepi pntai enjoy sunset sis..

Masih awal sis sebaiknye elak kan

jangan dlu la sis...kalau boleh cuba elak kn...

Awl lg sis klu bleh elakkan la...tp klu nk jugak kena tnggung risiko sndiri...