Naik Bot kandungan 12 weeks

hi semua.. nak tanya.. bulan 11 nnt saya nak ke langkawi.. kandungan alhamdulillah dah 12 weeks time tu.. boleh tak, naik bot time nak pergi island hoping tu n boleh tak saya pergi snorkeling ?

26 Các câu trả lời

Sama kita sis bulan depan nak pegi langkawi. 12 weeks jugak. Taktau la nak pegi hooping island ke tak. Sebab book semua sebelum pregnant

Maaf nak tumpang tanya .. saya nak pegi langkawi hujung bulan ni.. time tu saya dah 23week boleh ke naik ferri?? Feri taw bukan boat

sy pkerjaan jenis traveling memantau hutan. sejak tahu pregnant sy cancel semua. even kursus pun sy cancel naik flight

Seeloknya elakkn la sis,kndungan msih kecil...naik bot ni gegaran dia sgt kuat,takot apa2 jd pd kndungan je nnt...

Tkt terhentak la awk..naik bot kn ikut arus air jgk.. 1st trimester tu awak.. kna jg btl2

5y trước

Nk masuk 16week dh..💪 tp tetap kena bjaga2..

Bergantung pada rahim seseorg klo kuat insha'ALLAH xde pape mcm sy betul2 kena jaga

Jgn lg. Nanti menyesal x sudah. Mengandung ni segala terhad. Sabar kejap aja.

biasenye naik speed bot die hentak ombak agak kuat, better jgn..

klu ada flight better naik flight...untuk keselamatan...

Aduh.. Jgn lasak2 sis.. Naik bot akan terhentak2..