nikah semasa mengandung

hi semua. nak tanya boleh ke nikah masa mengandung 23weeek (5/6bulan)? sah ke nikah tersebut? saya dah cari google tapi x fhm.#pleasehelp

5 Các câu trả lời

Sah,saya pun nikah waktu prgnant 5 bulan cuma ank je kene bin/binti 99 nama allah smga dipermudahkn urusan ya

6mo trước

Ya buat je mcm biasa,saya dulu kene test air kencing jadi memang sangkut la kt situ kene denda dgn pjbat agama,nnti dia bg tarikh suh dtg bg keterangan dia tnya sedetail yg mungkin kt mna berlaku bila pukul brpe,kalau tk dtg bg keterangan dua dua blah pihak mak ayah dua dua blah pihak yg kene denda 3 ke 5k mcmtu,tapi saya tgok bdak zman skrng senang je khawin tkde plak kene mcm saya dulu trmasuk kawan saya😅,ikut nasib la kot ya