32weeks

Hi semua. Nak tanya. Ada kemungkinan ke bersalin minggu ke 34? Bawah perut ni sakit mengeras sekaligus sakit pinggang. First baby ni, so taktahu.

1 Trả lời

Baby sdh masuk laluan tu sis. Mgkin delivery dlm msa tdekat. Sdh packing barang?

5y trước

Packing la barang sis spya nnti x rushing bila dh ada tanda nak melahir. Sbb once dh ada tanda dia nnti, sakit dia tuhan sja yg tahu. Nak bergerak pn sakit. Apalagi mau packing2. 😂 Mgkin sis tgh mengalami false contraction.