PREGNANT & FIRST BABY

Hi semua. Just nak share.. harini tadi baru check UPT (+ve) line baik double merah pekat .check Sbb period masuk harini dh lewat 5 hari , and pg td mandi ada keluar sikit mcm keputihan. So next step mcm mana. Excited ada , tak terlalu excited pun ya. Hehe sbb baru2 kan. Mohon kawan2 share n bg nasihat ke tips ke hehe. TQ ❤️#firstmom #firstbaby #bantusharing

PREGNANT & FIRST BABY
1 Trả lời

jgn terlalu lasak. folic wajib ambil. keep hydrated. lg 2 minggu blh pi klinik buat ultrasound if no spotting appears

1y trước

Ok noted