Ibu, waktu mengandung suka makan yang mana?

Hi semua mommies komuniti TAP🥰 Waktu mengandung dulu/sekarang, mommies lebih suka makan makanan yang mana satu ya?🤤 Makan makanan kiri tu pon sedap tapi tu lah mesti ramai takut nak makan waktu mengandung kan😅

Ibu, waktu mengandung suka makan yang mana?
1427 Các câu trả lời

Pedas..makanan manis dh lama tinggalkan walaupun dulu suka sgt2 makanan manis😁

Anak first kuat makan manis - Baby Girl Kedua kuat pedas & masin - Baby Boy

manis manis n manis.. x minum air masak langsung. mati la nakk,. aishh

makanan manis smpai nurse pun tegur saya jangan makan makanan manis2 lagi 😂

masa ¹st preggy suka nau manis. ni ²nd preggy manis tak lepas. pedas je mau.

Yg second ni suka pedas. Start 6w preggy. msa anak first dlu suka manis2 🤗

Awal2 trim suka masam pedas Hujung2 trim suka manis Kuarnya baby boy❤️

Waktu awal2 suka manis but now dah 35weeks suka manis dan pedas pulak 😆

masa pregy shj mkn pedas... walaupun sebenarnya jenis mkn x boleh pedas...

Mknn yg manis.. Klu pedas x thn nt perut ni asik snsitif.. Nk ke toilet je