Kudapan petang mana satu anda akan pilih?

Petang macam ni sedap juga kan kalau dapat makan makanan manis😋 Antara dua di bawah ni, mana satu yang anda akan pilih ya? 😍 Min dulu waktu mengandung mengidam sangat yang kiri tu, time tu lah susah nak cari 😆

Kudapan petang mana satu anda akan pilih?
292 Các câu trả lời

dua2 ..tapii lagi suka yg nipis tu ..bru semlam sya mkan .mcam nk beli lagi hrini .😅😅😋

Dua dua saya suka, haritu mengidam apam balik sampai nangis nak apam balik 🤣

Apam balik rangup bila makan dia xmuak sgt. Lebih suka yg rangup 🤤

rangup #23Dec2020 #IbuRA #28Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

apam balik gebu.. kalau kat tawau kami panggil terang bulan

rangup lg sedap , walaupon sakit gigi pon tetap nk mkn jugk

apam balik gebu. tpi rangup pn sdp. dua dua bole tak ahaha

suka yg rangup.. tapi sekarang tgok pun tak selera...😭

Apam balik RANGUP! Favourite kalau rangup dan byk jagung

apam balik rangup my fav masa pregnant craving mkn ni..