share list barang untuk bersalin

hi semua. minta jasa baik semua untuk share kan barang yang patut saya beli untuk baby dan diri sendiri. saya mom-to-be so takde pengalaman uruskan barang newborn dengan barang berpantang. #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy pun taktau nak beli brg baby, tp sy beli je ikut list kat fb. 1. cotton ball 2. cotton bud 3. set mandian + bekas mandi 4. bedak + case puff bedak 5. wet tissue 6. ketip kuku 7. kain lampin (1pek) 8. alas getah 9. pampers (beli newborn 1pek) 10. swaddle/kain bendung 11. towel 12. receiving blanket/hoodie blanket ✅ 13. baju lengan panjang (3×) ✅ 14. baju lengan pendek (4×) ✅ 15. topi ✅ 16. mittens + boots ✅ 17. kain barut (7×) 18. tilam baby + selimut 19. baby cot/crib 20. stroller 21. carseat 22. troli rack (senang tarik) 23. storage drawer (simpan bju baby) 24. bakul2 25. maternity pad 26. breast pad 27. kain batik 28. bengkung 29. breast pump 30. set pantang 31. thermos 32. travel bag

2y trước

wow complete list! thank you mommy! ❤️

Google list barang berpantang sis. pastu sis sesuaikan ikut bajet sis.