#masakwithTAP Jom bantu min semua!

Hi semua kesayangans 🥰🤞 Min tau mesti dalam ni ramai pandai memasak dan masakan semua sedap-sedap belaka kan😋 Jom cadangkan menu masakan apa yang menggunakan bahan seperti di bawah ni ya🤤 Mana tau dapat bantu mommies lain yang tengah mencari idea nak memasak apa harini kan?😄 Komen di bawah dengan menggunakan #masakwithTAP ya semua😘

#masakwithTAP Jom bantu min semua!
29 Các câu trả lời

sambal kerang, yurmmm sedapnya

4y trước

Ni jarang jarang boleh makan kerang. Tapi kalau dpat ni memang ngam lah 😋

buat sambal sedap hehe

rendang ayam or daging

Sambal nasi lemak...

sambal tumis sotong

Sambal nasi lemak

Ayam varuval 🤤

nasi lemak dlm kpla😂

4y trước

Nasi lemak dalam kepala😱

Sambal goreng

Sambal udang