#masakwithTAP Jom bantu min semua!

Hi semua kesayangans 🥰🤞 Min tau mesti dalam ni ramai pandai memasak dan masakan semua sedap-sedap belaka kan😋 Jom cadangkan menu masakan apa yang menggunakan bahan seperti di bawah ni ya🤤 Mana tau dapat bantu mommies lain yang tengah mencari idea nak memasak apa harini kan?😄 Komen di bawah dengan menggunakan #masakwithTAP ya semua😘

#masakwithTAP Jom bantu min semua!
29 Các câu trả lời

Laksa #masakwithTAP

Sambal ayam

Ikan 3 rasa

Ayam paprik

Masak merah

Nasi lemak

Ikan bakar

Sambal ikan keli

4y trước

Ikan keli favorite sangat ni! Memang padu kalau ada sambal ikan keli ni🤤😋

Kuah kacang..

4y trước

Terasa nak beraya dah ni 🤤