details scan jb

Hi semua, if ada sesiapa yg pernah buat details scan kt area jb yg dirasakan berbaloi, boleh la share ye. Tgh survey di internet jugak. Thanks in advance

6 Các câu trả lời

Klinik Dr. Z di Taman Daya, JB. Doc dia saaaaaangat sangat friendly & so warmhearted. 😍😬 harga scan pun takmahal, since service dia tiptop & details. Berbaloi 😝

5y trước

Boleh tahu harga mcm mana ? Ada pakej x ?

Thanks to mommies yg sudi share klnik2 yg brbaloi. Harap dpt bantu mommy2 yg lain utk prgi scan jgak kt jb ni.

Area pasir gudang ada Klinik Annayla. Bole search kat fb.

5y trước

Trima kasih byk2 awak 😇

Klinik anis kat kempas lady doctor.. Good service.

5y trước

Wlcm😊

Dr. Z kat taman daya.

5y trước

Wah dh ada 2 org suggest klnik yg sama. Thanks ye

Bole try

5y trước

Wah, thanks ye 😇