Hi ada mummy's yang dari JB? Details scan buat mana? Ada klinik bagus utk recommend.. Saya 20w

Details scan

2 Các câu trả lời

1st klinik Dr.Z best, 2nd Klinik Anis, 3rd Klinik Suria. Doktor klinik Dr.Z paling lembut sy pernah jumpa kt jb. Sporting, suka scan belek lama2. Dan nasihat dia pun bagus. Harga standard price, blh kata marhaen juga harga dia. Semua klinik sy bgtahu di atas ni semua doktor perempuan bila scan kita☺️

2y trước

Terima kasih puan. Klinik ni kat taman daya kan? Kena book appointment tak. Plan nak pegi week 22

Detail better buat antara 20-24wk minggu. Akan check kalau baby ada kelainan fizikal mcm bibir sumbing, spina bifida dll. Boleh try scan dekat ada sonographer sbb mereka lebih teliti kalau scan