Survey Hospital

Hi Semua Ibu2. Antara Hopsital Ampang, Hospital PPUKM dan Hospital Putrajaya mana yang ok ye? Boleh request doktor perempuan ke untuk bersalin? #1stimemom #firstbaby #mommybuntu #bantusharing

2 Các câu trả lời

maaf puan sy tiada pnglmn bersalin d sana..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy bersalin di Hospital Putrajaya. Facilities elok, nurse doktor semua baik.