Kedudukan baby

Hi semua ibu.. assalamualaikum😊 saya nak mintak pendapat ibu semua yg berpengalaman. Sy pregnant 31w 4d. Sy rasa baby bgerak area ari-ari/rahim/kemaluan. Dia bgerak & kick sana saja. Before ni bgerak dekat bahagian perut/pusat. Maknanya kepala baby dah turun ke tu?😅 skrg pun asyik nk kencing je😆😆 aduii sorry saya first timer parent. Mohon share pendapat ibu semua ya🫶🏻😘 TQ ibu ❤️❤️#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

hai mommy. ye betul baby dah mula kebawah la tu sbb tu mommy kerap ke toilet.