Spotting 14 weeks

Hi semua , haritu saya ada sedikit spotting berwarna agak coklat gitu . Saya ada refer ke hospital , jantung baby semua ok cuma katanya ada sedikit luka dalam v***** disebabkan bersama suami 3 hari sebelum kejadian . Doc kata ok takde apa yg nak dirisaukan . Keesokan nya sya bgun ada lagi sedikit darah cair keluar dan harini keputihan sya ada sedikit darah . Adakah sya perlu bedrest je atau ke hospital semula ?

2 Các câu trả lời

klau bole.. jgn elakkan bersama buat masa skg.. kandung da 4 bulan baru bole bersama...

bedrest dan stop bersama dlu..