Spotting after bersama

Hi mommies, nak tanya adakah normal untuk ada spotting lepas bersama tapi spotting tu bercampur dengan lendir dan berwarna pink sedikit. Saya pregnant 6 weeks sekarang. Tq #firstbaby

2 Các câu trả lời

Kalau ikut research normal sbb darah bnyk ke rahim. Saya pun jd mcm tu tp seminggu lepas tu ke klinik. Baby alhamdulillah okay. Doktor kata mungkin itu darah period yg lama. Dan doktor bg ubat kuat rahim.

2y trước

sya pon tdi dctr bgi ubt kuat rahim..sya kluar kpthn cmpur cklte dctr kta normal tpi sya msih rsau

sebarang pendarahan semasa pregnant tak normal sis . saranan saya elakkan bersama semasa 1st trimester. baby belum kuat lg

2y trước

Baik2. Terima kasih atas respond ☺️