Pendarahan

Bangun pagi tadi saya dapati ada sedikit spotting. Dan beberapa jam selepas itu, keluar keputihan bersama ketulan berwarna coklat. Saya risau saya keguguran. Atau adakah ia perkara biasa (disebabkan hubungan bersama suami). Saya sekarang mengandung 9 minggu.mohon pencerahan sbb saya confuse dan risau😞 #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

Kalau sis ada bersama suami, tu normal.. ikutkan awal2 ni kena rehat dulu. Sy pun spotting jugak, doc kata normal.. tp kalau bleeding mcm period lepas tu sakit perut sgt yg berpanjangan tu tak normal.

sis pg lah klinik, utk dpatkan nasihat doktor

Tak normal. Pergi klinik/hospital sekarang

Awak dh check kt klinik ke? Okey tak?