Berat bayi

Hi semua, harini saya dah genap 36minggu 6 hari. Saya baru lepas checkup and scan berat baby dalam 2.6kg nak tanya okay ke berat baby mcm tuh ?? Sebab saya rasa macam kecil sgt #firstbaby

19 Các câu trả lời

ok je sbb kalau beranak awal, baby tak kena tahan wad dahh. 37w umur matang dan boleh bersalin dgn berat >2.5kg

atas 2.4kg tu,ok la tu.2 hari sblm bsalin,berat baby 3kg.bila dah bsalin,3.49kg. so,sis jgn risau.

jgn risau selagi doktor x kata apa ...biasa nya kalau ada kelainan doktor akan bagi tau ...

okay tuu sis..Sebab berat ikut scan nie kadang +-,xtepat pun..

Saya semalam scan 36 weeks pun sama 2.6 kg, doctor cakap okay je 😊

2y trước

Sama juga ya 😍 Alhamdullilah Kalau ok thank you 🥰

hi🥰 baby twin saya 2.5 pada 35w ok kata doktor

cek apps ni, Ada anggaran Berat untuk baby.

2y trước

Ok thank you dah check 🥰

Ok je tu kalau doc scan tkde ckp pape

2y trước

Aah takde ckp tpi kita pulak yg Beria risau 😂 . Alhamdullilah kalau ok 🥰

2.5kg dan keatas cantik dah tu

2y trước

Alhamdulllah 🥰