counting days

Hi semua, due date saya 6/8 ni.. sangat nervous, my first baby ❤

36 Các câu trả lời

Sy 10/8 due . Tp bby dh engaged . Braxton Hicks dh rsa . Xthu la bla bby nk jmpa mamaPapa dy . Tggu msa je .. ?

5y trước

Maknanya baby dah kt pintu rahim...menunggu masa nak keluar je bila2 masa...moga dipermudahkan

smoga dipermudahkn n slamat smuanya..rajin2 brjln n buat senaman utk preggy woman..nnt mudh brsalin

Smoga dpermudahkn utk dear n baby.1 nerbos no 2 excited pun ade nk jumpa baby..?

Samalaa...??? Saya pun 6/8 and also 1st baby... Hehehe good luck ye..?

Moga dipermudahkan ...bersedia mental dan fizikal utk jdi the real mummy...?

Wah sma tarikh dgn birthday sy..semoga d permudahkn n d lancarkn kelahirannya

semoga dipermudahkan semua nye..aminn.. doakan saya dpt baby juga ye ?

Due sy pn sama.. hari² suh baby keluar sbb x larat dh jln kaki nk g keje..

5y trước

Saya pun dah tak larat nak.pegi kerja tp sayang nak cuti awal ?

Semoga sis n baby selamat semuany...amin??????

Smga dipermudahkan segalanya..sya masih nebes walaupun anak ke 3