38 week

Hi semua doakan saya.. D permudahkan urusan bersalin baby first.. Perut dah turun.. Nurse ckp x lama beranak

15 Các câu trả lời

Amin ya sis.. Sy genap 39w esok.. Skg ni dh ada lendir2 cmpur darah tp dok msi suru blik sbb bru 1 cm.. Harap2 baby cpat2 kluar hehe.. Contraction belum ada.. Msi kjap dtg kjap hilang..

5y trước

Saya due 28hb 1 ...xder kontraksi...tp cek jln dh bukak 1cm...semoga kita sama2.. dipermudahkan....aaminn

Saya pun 38weeks minggu ni.. Belum ada apa2 tanda. Anak kedua. Tapi nervous dari anak pertama.. 😂😂

In shaa allah semoge allah permudahkan segala urusan tuk sis n semoge dua2 selamat..amin

Jgn takut ibu2 semuaaa...fkr yg indah2 jerrr...😅😅😁😁😍😍

Semoga dipermudahkn persalinan..sihat ibu dan baby...Ami

semoga dipermudahkan segalanya 😊😘

Semoga d permudahkan urusan sis. Amin.

Semoga dipermudahkan. Aamiin

Smga dprmudahkan

Ank pertama ka