Check Up

hi semua, dlm tempoh PKP ni, siapa ada check dkt KK Kota Damansara? dah call KK tp tak bersambung pulak. saya, esok temujanjinya. kot kalau redah, mau kena sembur ? mak ngandung jiwa sensetip. tak menangis kang, ada yg kena marah pulak ?

9 Các câu trả lời

kkm dh keluarkan statement, routine check up utk ibu & Baby berjalan seperti biasa. Kena pergi on time tau, kang kena bebel 😅 lgpun penting utk kesihatan ibu & Baby jugak 😘💜💜

Yes. Pegi jek. KK sangat safe, mereka buat saringan dulu sebelum masuk dan hanya yg sihat je masuk, pakai mask, makesure balik rumah mandi

Checkup spt biasa sis. Jgn risah kt klinik mmg kurang sgt org. Cepat selesai urusan nnt

Kk buka sis..cuma ada saringan d pintu masuk..ng tau je ngan petugas nak chek perut

Check up berjalan macam biasa. Kkm pon ada bagitahu dalam tv haritu

Kk bukak mcm biasa..pape bawak buku pink klu kena tahan tunjuk je

Sy pn checkup kt situ haritu..checkup mcm biasa sis

Cek up bejalan mcm biasa je.sy bru g last week.

Kena pergi jugak