admit hospital

Hai mummies, hrni last checkup dkt klinik utk 38 weeks tp last2 kena refer hosp pulak sbb air ketuban dah sikit and baby dah matang ddlm.. Then smpai hosp cek laluan 2cm pulak.. Tp blm rsa skit.. Skrg tnggu induce pulak tp bdarah coklat2 lendir bawah tu.. Maybe sbb kena seluk kn? Or tanda2 sy x psti.. Hrap2 bole bsalin normal.. Doakan sy ya ibu2 sekalian tq

1 Trả lời

Ade tnda2 lah tu kot..Sis bt ketuk ktmpi jln itik @ bnykkan berjalan..

5y trước

Tq sis.. Sngt2 mnghrgai reply sis😘 nt sy round2 dkt hosp sbb skrg rmai pelawat