Cara bagitahu family yang kita pregnant?

Hi semua, boleh tak share pengalaman bagitahu family yang kita pregnant. Pergi klinik comfirm kan dulu yang kita pregnant or test upt dah positif terus bagitahu family?

Cara bagitahu family yang kita pregnant?GIF
13 Các câu trả lời

Macam saya, dekat 2 bulan tak datang period. Then buat test upt 2 kali. Lepastu bagitau husband. Pergi klinik swasta untuk confirm kan pregnant. Lepastu baru bagitau family.

Saya dh +ve bru bgtau smbil menangis, hubby x percaya result UPT, smpai dye sndiri kencing atas test tu nk tgk result dia boleh dpt 2 line jgk atau x😂

Dh + tunggu 5minggu baru gtaw mak sndri ngn suami, lepas tu xbgy tau orang lain sebb fobia dua kali keguguran n takut ngn penyakit ain,