Baby

hi semua boleh tak korang kongsikan cara korang tidurkan anak. anak sy masuk tiga bulan dah. sy kena ke hulu kenhilir dukung anak sy then barulah dia tido 😹

3 Các câu trả lời

Anak sy lagi laa puan. Skrg macam dah okay sikit bila dah 5 bulan ni walaupun kadang2 nak dihayun2 dulu baru tido. Kalau tak, sebelum ni sambil susu badan nak dihayun berjalan2 satu rumah. Bayangkan laa macam nak patah tangan ni 🥴dengan taknak tido malamnya aiyooo 😅

4y trước

Tu laaa redha je laa 🤣

4y trước

tq tp xdpt trace la

mommy follow page baby language kt fb.