Kantung kosong

Hi semua. Boleh share pengalaman keguguran kantung kosong. Gugur sendiri. Lepas gugur pagi malam pergi scan rahim masih tebal. Doctor suruh tunggu rahim clear sendiri tanpa ubat atau cuci. Selalu berapa lama akan clear? #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

selalu tca 2 minggu

2y trước

Lepas seminggu pergi scan. So far scan dia ckp ok. Lupa pula tnya rahim dinding mcm mana. Doctor suruh tunggu lagi 2minggu. Repeat scan. Request tvs scan pun dia xnak buat.