GDM masa pregnant

Hi semua! Boleh share apa yg kk @ tempat korang buat bila kita disahkan ada kencing manis masa pregnant? Selain bsp, Sekarang memang kena refer check mata, ambil darah untuk Hba1c, lepas tu kena pergi hospital besar pulak jumpa dr untuk consult pasal kencing manis nie ye? Banyak nye procedure Kalau yang check swasta ada kencing manis, boleh share tak apa pulak procedure? Tq semua ?

1 Trả lời

Yeke..klinik sy xde pn just kne on bsp n nurse akn bg date utk temujnji dgn dietitian