TVS Scan area Ampang & Damansara

Hi semua. Boleh ke siapa2 share kat mana klinik yg mummy buat tvs ? Sy first time nak pegi check. Ada google beberapa tempat, tp sy tak ada experience & tak tahu if klinik tu ok ke tak. Ada sesiapa boleh share info klinik mana yg ok ? Sy segan first time nak buat.

3 Các câu trả lời

awak nak buat tvs scan utk apa? sah kan kehamilan awak ke? kalau sahkan kehamilan awak buat ultrasound biasa sahaja. kalau kata ada spotting / bleeding doctor akan buat tvs scan. ataupon masa doctor buat ultrasound biasa xnampak baby

why nak buat tvs? ade bleeding? kalau bleeding terus je pg hospital. kalau kata nak buat early pregnancy scan, buat ultrasound je dulu. if early stage pregnancy tgu je until 8 to 10w utk buat ultrasound. x perlu buat tvs lagii.

sy dulu buat tvs masa kandungan xnmpk (7w)..2nd time masa check rahim kt pusat fertility.. saranan, kalau kandungan msih baru, jgn buat lgi tvs..xdigalakkan.. kalau nk check ksburan tu xpa