menu makanan

Hi semua.. boleh bg pendapat tak, menu ape yg mudah utk bagi baby 1 tahun 4 bulan mkn selain nasi. sbb anak saya cepat bosan mkan nasi..

25 Các câu trả lời

Prawn Rice baked utk Menu baby saya 1thun 3bln..

4mo trước

budak takat baby , mak baby pun selera nak makan tgk

Join grup happy baby foods malaysia kt fb. Bnyak resepi sis. 😊

Mcm2 bole buat sis.. Nuget ayam, pasta macaroni.. Mushroom soup dgn roti.. Kne kreatif n rajin tuka menu.. Ank sy smpai laa besa ni fav dia more to Bihun pasta macaroni..

roti2 mknan berminyak sbb nurse ckp ape kite mkn bg sahaja tp yg pedas2 jgn lh

Spaghetti bolognese, spaghetti carbonara, mihun goreng, mihun sup..

Anak sy pun tak suka nasi tapi pasta mmg laju dia makan

Pasta? Baby sy suka makaroni cheese. 🤗

Mee sup, bihun, makaroni pon boleh bagi gak 😊

Pasta cheese ayam, telur piza, tahu bergedil

cuba bagi mashed potato..confirm selera