Bersama suami ketika 3rd trimester

Hi semua, bahaya ke utk bersama dgn suami bila dah sarat ni. Saya dh 35minggu, risau jugak takut jadi apa2 #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Dulu waktu mengandung anak pertama, ini lah tips yg sy buat... Masuk 3rd trimester je dlm 35weeks above sy mmg kerap bersama dgn suami.. Kami bersama mcm biasa je, yg romantic xde gelojoh xde hardcore.. Hahahaha.. Sbb kami jaga juga batas kami.. Risau juga tapi kena buat slowly lah...

2y trước

Kira kerap bersama utk mudahkan urusan bersalin ya?

Boleh je. Cuma jgn kasar, posisi yg sesuai.