Pampers jenis pants.. suggestions?

Hi semua, ank saya dh 5 bulan setengah. Alhamdulillah sihat dan aktif tapi masa tukar diaper jd mencabar bila dah boleh bergolek. Ada sepupu saya suggest utk beralih pakai jenis pants. Brand apa yg bagus ya? Tq in advance 🙏🏻❤️

1 Trả lời

Any diaper pant okay sahaja. Drypers okay, Huggies okay, Mamypoko okay, Molfix okay. Byk sahaja brand yg ada diapers pant. Awak boleh try n error mana satu yg sesuai dgn baby awak.