diaper baby 3 bulan

ibu2 kalau baby pkai pampers tape size S .berat 5.7kg nak tukar pants size S ok dah ke .brand apa yg okayy tk bocor

5 Các câu trả lời

pampers pants xde size s. starting dgn m. bagi sye pampers pants ni cepat sgt bocor. sbb bila baby kencing, dia akan cepat ke bwh pampers tu. byk kali dh kena bocor. bru tukar 2jam dah bocor, so sye xnak guna. ade lagi setgh peket sye punya x pakai. brand petpet. cutting kecik. die tulis 7kg boleh fit tapi anak sye 5kg masa tu pon dh ketat.

1y trước

betul. sy pakai molfix pon sama. mudah bocor. better pakai tape.

Anak buah saya semua pakai brand diapex yang pants. Alhamdulillah x bocor. Baby saya pun pakai diapex tape sekarang. X pernah bocor jugak walaupun pernah terlambat tukar 🥰

kalau 5.7kg elok ambik saiz s jenis tape.. sy pakai drypers.. pastu masa bby sy 6kg, sy pakai mamypoko pants size m ok.. pernah paling lama pakai smpai 8jam takde bocor

yeke hehe tkpa tgu baby besar skit lg la bru tukar pants 😄

sy guna diaper huggies