Hamil baby girl

Hi semua, ada tak bakal ibu atau ibu yg hamil baby girl yg dari segi emosi terkawal, ceria, happy, tenang, enjoy spjg kehamilan.. Bole share tip tak dan juga cara nk jauhkan diri dari toxic People terutama family sendiri.. Jenis yg suka push2 orang ni sy x gemar sngt.. tmbh asal ada mslh br cari.. Terima kasih semua

2 Các câu trả lời

Sy sis.. hehe.. sy time pregnant mmg jauhkan diri drpd org2 toxic and sy wfh so xde jumpe org sgt..bese kalau sy tau org tu toxic sy mmg xlayan.. xkisah la org tu wassap ke xpn sy reply lmbat.. and sy mmg terus trg ckp dkt org yg time pregnant sy nk elakkan stress xnk bt bnde yg sy xsuke and nk jage emosi..time pregnant sis xleh nk pk sgt dh perasaan org lain esp org yg xfhm keadaan sis tgh pregnant.. kne prioritsekan diri.. kne ade boundaries.. and jgn ase bersalah lgsg.. sy 35 weeks ni pn ade mbr xfhm ajak jumpe sb rindu bagai.. pdhal kte ni sarat dh.. 😅

12mo trước

Penah sis bt tak tahu, dh di kata nya kita ni mcm2.. Ayah sy je yg fhm sy, kalau x angkat tu tau la tgh bt kerja ka, nnt sy call semula, kalau mak sy, dia call smp 5x..lpstu mesej pjg berjela.. Kdg2 kn rase org yg xde mak tu lg baik, paling tidak pun kurang berdosa.. Ini lahhh.. Mmg rasa istighfar byk2..

jauhkan diri jeee sis. biar lh org nk ckp apa janji emosi kita terjaga. lagi ii kalau dah tahu dia tuuu toxic elakkn berborak atau jumpa org macam tuuuu

12mo trước

Mmg jarang jumpa dan berborak pun.. Tp tulahh sekali whatsapp mesej ayat ye tuu kena mengucap istighfar byk2..