Pregnant 6w dan positive covid.

Hi semua, ada sapa2 tahu tak cara sembuh dari covid ni..makan semua tak lalu dah..berat badan makin menyusut..baru harini dapat tahu positif dari klinik tadi..kena kuarantin jea..demam, sakit badan, sakit kepala,hidung tersumbat,semua ada..

2 Các câu trả lời

Saya pun positive covid Dan mengandung 25 weeks. Dah 4 hari kuarantin. Tips saya ialah : 1)Kumur selalu 2)Buat air lemon suam + madu 3)Makan Sunkist 4)Makan paracetamol yang ibu mengandung boleh makan 5) Mind set kena kuat. Ni yang paling penting, kalau slalu fikir lemah, lemah la bdan kita. Saya doakan semoga awak kuat ye.

3y trước

Sis kuarantin di rumah atau kne ke hospital, sbb saya baru dpt tau +ve jgk smlm, buat saliva test. Symptom sakit tekak je. Kandungan 27 mggu skrg. Kne perlu buat apa sis? Saya buntu skrg. Kuarantin berapa hari kalau di rumah?

semoga cepat sembuh awak

3y trước

terima kasih banyak awak