Semoga baby hanis cepat sihat....papa n mama tahu baby hanis kuat n akan sihat..sma2 kita berdoa agar baby hanis keluar dri nicu sebab masalah paru2..semoga allah mendengar semua doa kita...harap cepat baik baby hanis..aminnn

39 Các câu trả lời

Amin. Papa n mama kene kuat sekuat2 nya.insyaAllah anak cpt sihat. Doa byk2 jgn putus. Anak saya dulu pon kritikal masa lahir, bantuan pernafasan 100% sbb masalah paru2 juga. Sebulan di nicu, alhamdulillah discaj dia sihat sepenuhnya. Skrg dah 1 tahun☺

Be strong baby hanis..Allah ada menjaga kamu.papa & mama hanis pn kena kuat jgk sepertimana sy dulu..yg pasti x putus berdoa ☺

Semoga anak dirahmati dan diberikan kesembuhan secepatnya, insyaAllah. Jangan putus asa berdoa kepada Ilahi

Semoga baby hanis papa mama baby hanis kuat cpt shat dan cpt2 keluar dr hospital , aamiin

Semoga baby hanis dberikn kesembuhan dn segera sihat. Aamiin

Mg anknya d beri kesembuhan dan cpt sihat.. Allahuma aamiin

Semoga baby Hanis cepat sembuh & diberi kekuatan

Aamiin... Semoga ALLAH permudahkan semuanya

semoga cepat sembuh nakk... aamin..

aminn semoga babyhanis cepat sembuh