Pregnant & Najis Kucing

Semasa pregnant if bersihkan najis kucing apa kesan dia? Saya baca membahayakan kandungan. Saya tak tahu berkenaan ni. Apa langkah yang perlu saya buat? Thanks.

1 Trả lời

Masa pregnant elakkan mencuci najis kucing direct guna tangan. Seeloknya minta tolong org lain ataupun gunakan sarung tangan masa handle tu, lpstu cuci tgn bersih2 guna sabun. Sbb najis kucing kemungkinan ada parasit, yg boleh membahayakan janin.