32 minggu kehamilan

Hi. Semalam sy pergi check-up. Alhamdulillah, berat baby, hb smua okay.. Cuma, baby songsang. Kepala baby kat atas lagi. Boleh ke kepala baby pusing ke bawah ye? Doktor cakap, kalau 36 minggu x turun juga...kena buat ecv. Saya risau.. Ada x tips supaya baby nak pusing ye? Hari2 cakap dengan dia..tp dia duduk situ je.. Dah 3 kali check-up, macam tu juga la kedudukannya.. 🥲 #babysongsang #First_Baby

1 Trả lời

saya tk thu sbb bru 1st time jgk pregnant tp sy doakan smoga dipermudahkan urusan sis ,, diberi kesihatan,, rahmat dan selamat keduanya