kantung baby

Semalam saya pergi scan tp nampak kantung jer..mggu depan scan lagi sbb nak tgok kandungan menjadi ke tidak...doakan yg terbaik yea utk saya...kalau rezeki saya insyaAllah akn dipermudahkan...Aamiin...

15 Các câu trả lời

Cptnya mggu dpn gi balik. Sy 3 mggu bru dorg suh scan balik. Tu pn sy lari hosp swasta sb sy gi GH dorg buat vagina ultrasound sgt la sakit & kasar. Tadi baru balik hosptal swasta. Alhamdulillah, baru nmpk janin. Doa byk2 sis. Slalu solat hajat. Mtk pd Allah. Mtk suami doakan skali. Ada rezeki x kemana

Brp week sis? mcm sy aritu 5 week pun nampak katung jee, tp doc ckp katung okey cntik, dh 6week atau 7week scan balik aritu, baru la nampak jantung bby 🙂 inshaa Allah, semoga kandungan sis mjadi yer , doa byk2 ..

aamiin..in sha Allah klu dh rzeki x ke mana..dh brape weeks sis

in shaa Allah aamiin ya allah ya mujib

Semoga dipermudahkan..aamiin..

excited to be mom...

Semoga dipermudahkan

Berapa week sis

5y trước

Kalau 4weeks nampak kantung je ok tu. tunggu 5-8weeks scan lagi ye. Ada tu

aamiin..

Aminnn