Hai nak tanya,

Semalam saya cek positif, harini pergi klinik doctor cek negatif pula😭 #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Tunggu sampai u missed period, baru check upt. Guna first urine in the morning, skrg maybe hcg masih rendah 😊

3y trước

It's okay, maybe esok / lusa pagi2 check again. Guna clear blue digital pregnancy test, at least yg ni accurate. Kita x tahu lagi whether pregnant or chemical pregnancy only. Kalau negative, dan period langsung x dtg, then mesti gi ke klinik wanita utk check.