Hai nak tanya,

Semalam saya cek positif, harini pergi klinik doctor cek negatif pula😭 #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Normal.. Dekat klinik punya pregnancy test sensitivity nya kurang.. Sy pernah check dekat rumah positive, smpi klinik negative. Doctor ckp sy maybe ada cyst. Baby dah setahun dah 😆

3y trước

Insyallah nanti lg dua minggu sy buat test lagi ☺️

Dah guna clear blue .. tapi tula pelik dgn doc tadi negatif.. thank you for the advice.. nanti saya cuba buat test lagi ..

3y trước

Aminn Insyallah 😊😊 thank you sis

Tunggu sampai u missed period, baru check upt. Guna first urine in the morning, skrg maybe hcg masih rendah 😊

3y trước

It's okay, maybe esok / lusa pagi2 check again. Guna clear blue digital pregnancy test, at least yg ni accurate. Kita x tahu lagi whether pregnant or chemical pregnancy only. Kalau negative, dan period langsung x dtg, then mesti gi ke klinik wanita utk check.