Keluar lendir apa ini tanda?

Semalam perut mengeras tapi tidak sakit cuma kerap mengeras ja.. Pagi tdi bangun jm6 tiba2 skit perut bhgian bawa sa pergi tandas buang air besar tp sikit ja.. Skrng ni kerap mengeras ja bahagian bawa perut ke pinggang blkng.. Tanda2 lain tiada.. Cuma lendir mcm dalam photo ja blik kluar asal mngeras..tolong kongsi mummy yg sudah berpengalaman..

Keluar lendir apa ini tanda?
1 Trả lời

Dah berapa minggu kandungan? Tanpa information susah mommy2 nak share and bagi advise ye

3y trước

Aaa okay tahniah mommy!. Maaf reply lambat. Post takde date timeline. Saya tolong reply mana yang takde jawapan lagi. Btw tahniah! Enjoy mommy!