baby breech

Semalam pergi klinik 34weeks 2 days. Doc suruh refer pada hospital sebab baby tak turun kepala kat bawah lagi. so maybe nak decide tarikh untuk caesar. Doakan dipermudahkan ye ?

1 Trả lời

Sis tak buat ecv? Saya nak masuk 38 weeks dah. Semalam buat ecv tapi tak berjaya 😁 proceed untuk czer. Tapi saya masih berharap nak beranak normal. Semalam nurse bagi tips semoga baby pusing sendiri. Dia suruh solat taubat, solat hajat sebanyak mana yang boleh. Buat 7 kali tawaf sejadah setiap subuh dan isyak melawan arah jam. Sebelum tidur solat taubat dulu.

5y trước

Sama sama sis. Semoga dipermudahkan segala urusan beranak nanti ye 😘