Duedate 17/4

Semalam pergi hosp ada appoinment .. Dr tnya xde tnda nk brsalin lagi ke sbb skrng dah 38w3d .. pastu pi scan baby , baby kecik sikit tapi still growing.. then dr jumpa dr pakar untuk tnya sama ada nk saya admit atau x.. nak kena induce atau x .. pastu dr pakar kate “takperlu , 17/4 nnti serah diri je kt hosp if xbrsalin lagi.. hmmm apa saya nk buat ni .. ? Biar cepat brsalin.. saya takut sgt kena induce hmm🥹 hari2 pujuk baby keluar cepat.. #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Tunggu je 17/4. Doa merayu minta dgn Allah dikurniakan proses kelahiran yg baik dgn selamat tanpa mudarat bg ibu dan anak.