Gastrik

Semalam masuk wad kecemasan sebab muntah cirit dan sakit perut luar biasa. Terjaga jam 1am,sakit perut mcm kontraksi, pastu muntah.. X tahan sgt2, muka pucat dan berpeluh. Terus suami hantar emergency.. Kena amik darah, masuk air.. Jam 6am br result darah keluar. Jam 7am br selesai.. Alhamdulillah.# Pengajarannya, paksa makan walaupun xde selera makan. #8weekspregnancy

1 Trả lời

Ksian bby..pksa je mkn.lg 1 jgn mkn bnda2 brminyak,lemak,santan,pedas